2024 06 7 Kulis TEAM
O nas

O nas

Stomatoestetika Kuliš je eden od vodilnih zasebnih zobozdravstvenih centrov v Sloveniji z več kot 45-letno družinsko tradicijo. Našim pacientom nudimo v prijetnem okolju vrhunske zobozdravstvene storitve, ob uporabi najsodobnejših tehnologij. Poleg dela s pacienti smo tudi center, v katerem izvajamo raziskave in razvijamo ter izpopolnjujemo nove tehnike zdravljenja. Našemu delu in zdravju pacientov smo popolnoma predani.


V centru Stomatoestetika Kuliš se izobražujejo mladi zobozdravniki na področju protetike. Tudi sami se stalno dodatno izpopolnjujemo na mednarodnih kongresih, obenem pa aktivno sodelujemo kot predavatelji na strokovnih izobraževanjih in kot avtorji v mednarodnih strokovnih publikacijah. K nam prihajajo tudi tuji pacienti, predvsem iz Avstrije in Nemčije.

Naš pristop je oseben in krojen po meri pacienta. Vsako storitev izvedemo na način, kot bi si jo sami želeli prejeti, če bi bili na mestu pacienta. Za dosego zdravih zob in obzobja, predvsem pa zadovoljstva vsakega pacienta si vedno vzamemo čas. Naše merilo ni kvantiteta, temveč kvaliteta.

Ekipa

Naše prednosti

Dolgoletna tradicija

Več kot 45-letna družinska tradicija je zagotovilo naši izkušenosti in predanosti delu in pacientom. Številni pacienti nas spremljajo že od začetka naše poti in z njimi tudi nove generacije. Dolgoletno zaupanje naših pacientov nas izpolnjuje in dodatno motivira, da smo še boljši.

Garancija na opravljene storitve

V našem centru je za nas najpomembnejše zadovoljstvo pacienta. Do sedaj smo lahko vse težave rešili v obojestransko zadovoljstvo in verjamemo, da bo tako tudi ostalo.

Vse zobozdravstvene storitve na enem mestu

Združili smo znanje in v več kot petinštiridesetih letih ustvarili kliniko, v kateri vam lahko ponudimo popolno zobozdravstveno oskrbo po najvišjih svetovnih standardih. Vsakemu pacientu se posvetimo v celoti in na način, kot bi si sami želeli, če bi bili na mestu pacienta.

Prijetno okolje

Želimo si, da se ob vstopu v naš center dobro počutite, zato smo prostore opremili kar se da prijetno in udobno. V neposredni bližini klinike imate na voljo tudi brezplačno parkirišče.

Najsodobnejše zobozdravstvene storitve, oprema in materiali

Inovativen pristop, sodobna oprema, sodelovanje s strokovnjaki z različnih področij in nenehno izobraževanje zagotavlja kvalitetno naših zobozdravstvenih storitev. Za natančno diagnostiko in optimalno zdravljenje naših pacientov imamo na razpolago najsodobnejšo opremo in uporabljamo samo najboljše materiale. Neboleči postopki so naša temeljna skrb in prioriteta, zato poleg lokalne anestezije ponujamo tudi postopke v sedaciji.

Predanost

Naše merilo ni kvantiteta, temveč kvaliteta. Za pacienta si vedno vzamemo čas. Vsako našo storitev izvedemo na način, kot bi si jo sami želeli prejeti, če bi bili na mestu pacienta.

Nenehno strokovno izobraževanje in spremljanje novosti na vseh področjih zobozdravstva

Danes se trendi v zobozdravstvu spreminjajo izredno hitro. Zato se stalno izobražujemo doma in v tujini ter s svojimi prispevki sodelujemo na strokovnih srečanjih in v mednarodnih strokovnih revijah. V našem centru se izobražujejo tudi mladi zobozdravniki na področju protetike.

Oseben in celosten pristop

Naš pristop je oseben in krojen po meri pacienta. Prilagodimo se vašim osebnim željam in vašemu urniku. Obenem pa vaš izhodiščni problem obravnavamo celostno, saj lahko le tako pridemo do prave rešitve.

Najnovejša tehnologija

Intraoralna digitalna kamera, diodni laser za mehka tkiva in endodontijo, operativni mikroskop, endodontski ultrazvok, EMS-ov Perioflow, diagnostika parodontalne bolezni s Florida Probe in uporaba vseh laboratorijskih CAD-CAM tehnik so poleg odličnega znanja le nekateri od pripomočkov, ki nam omogočajo, da opravljamo storitve hitro, kvalitetno in na najvišjem strokovnem nivoju.

Inovativnost

Naša obveza je, da vedno najdemo optimalno rešitev, tudi če gre za najzahtevnejša stomatoprotetična dela. V naš center usmerjajo zahtevne primere tudi naši strokovni kolegi in njihovega zaupanja smo vedno veseli. Inovativnost je naše vodilo tudi pri raziskovalnem delu, ki ga izvajamo v našem centru in pri izpopolnjevanju novih tehnik zdravljenja.